Претпријатието култура - Xizi лифт копродукции, Ltd
Панорамски лифт, на товар лифт, Комерцијална ескалатор движат пешачка патека, кревет Elevator- Xizi
Јазик
ЗА XIZI

Бизнис концепт
конкуренцијата е поголема соработка

 

Основната вредност
Cooperation: cooperate with true heart, share with others, equal and mutual benefiting, common growth.
Open: keep an open mind, be compatible, aware of diversified cultures, respect each other, learn and communicate.

Одговорност: искрен и сигурен, верен и добра работна етика, правила почит и храбри да ја преземе одговорноста.

Иновација: подготвена за иновации, промени прегратка, да се бори за напредок, страсни, работиме напорно за да се реализира лична вредност.

Посно: ефикасни и практични, брзо да се одговори, ориентирани кон резултатите, постојано се направат подобрувања во процесот и детали, ги извршуваат совршенство.

 

Визија за развој
акт како practicer се концентрира на работи во лифт полиња и си поигруваше со технолошки соништа.

Посвети за да обезбеди најистакнатите транспортни решенија за згради.

Стани најугледниот постојано стојат претпријатие во индустријата.

Ние ќе се обврзуваме да стане вашиот најголем сигурен партнер.

Стане најконкурентна бренд во индустријата.

 

Четири footstones
"Безбедност" е централно непроменливи критериум во лифтот индустрија. Како нова генерација на водечките претпријатија од индустријата, Xizi е секогаш спроведување на овој критериум. Да бидат одговорни за безбедноста на квалитет, да бидат одговорни за безбедноста на животот и да бидат одговорни за безбедноста на животната средина. Компанијата предлага интегритет, транспарентност, чесност и верба, лекување на вработени, клиенти и партнери со највисок степен на комерцијални морал. Ние сме посветени да се изгради Xizi како една хармонична поширокото семејство. Ние веруваме дека ќе има пат води до извонредно достигнување во светлината на нашите упорни извршување на производот, услугата, управување и ефикасност.

Безбедност - основа за развој

Сервис - извор на достигнување

Квалитет - коренот на придонес

Моралноста - на основа на бизнис

Тоа е вредно богатство за XIZI да траат повеќе од сто години, исто така, непроменливи духовен извор за чување се движи од успехот на големината на.

 

Стратегија за развој
Со текот на годините, XIZI формирана шеми развој на посебни карактеристики, со човечката мисла како оска, да се почитуваат критериумот на клиент-ориентирана барање. Во зависност од иновации на технологија за истражување и развој, како и подобрување на управување со механизам, XIZI конечно архивираат најголем сон "меѓународната XIZI, долготрајни XIZI".

Copyright © 2017 XIZI лифт

WhatsApp Онлајн Chat!