Profili i kompanisë - Xizi Elevator Co., Ltd
Panoramic Ashensor, Ashensor Cargo, Commercial shkallë lëvizëse, Moving vendkalim, krevat Elevator- Xizi
Gjuhe
RRETH Xizi

Xizi ASHENSOR CO., LTD është një degë tërësisht në pronësi të Xizi QSUT, me emrin e markës së "Xizi" (referuar si "Xizi"). Kompania synon tregjet e fund të lartë, me qëllim të zhvillimit të rëndësishëm strategjik të biznesit ashensor të Xizi QSUT. Xizi markë mund të datës përsëri në vitin 1981. Deri më tani, kjo markë shekullit të ndër-ka zgjatur për më shumë se 30 vjet, dhe ka dhënë zgjidhje më të shquar të transportit të ndërtimit për më shumë se 60 vende dhe rajone të botës, ka fituar vazhdimisht njohjen e tregut dhe besimi partnerit. Xizi është në përputhje nga fillimi në fund, duke këmbëngulur në duke shkuar prapa në themel, duke e çuar jashtë produkte të përsosur duke qëndruar besnik ndaj misionit.

 

57772f20b1bee

 

Selia e Xizi është vendosur në lakeside e Qingshan Liqenit të njohur si "Silicon Valley të Gjelbër". Kompania ka një kapital të regjistruar RMB 2,155 milionë juan dhe rreth 3.000 të punësuar. Kjo është një udhëheqës i fund të lartë ndërmarrje ashensor në Kinë, përqëndruar në dizajn të integruar, R & D, prodhimin, tregtimin, instalimin dhe pas shitjes shërbimi të produkteve shkallë lëvizëse. Produktet e kompanisë përfshin ashensor pasagjerëve, ashensor panoramik, Machine roonless elevaror, ashensor spital, ashensor mallrash, shkallë lëvizëse, duke lëvizur vendkalim, ashensor në shtëpi etj, të 8 seri dhe mbi 10 lloje ashensor.

Kompania ka vënë këmbë në industrinë për gati 35 vjet, ka hulumtime të fortë shkencore dhe forcë risi. Tani ajo ka më shumë se 300 personel teknik, 60 projekte patentë, merr përsipër 20 projekte kyçe të hulumtimit dhe zhvillimit dhe nis 3 ose 4 produkte të reja mesatarisht në vit. Në ndërkohë, kompania corporately ngritur Xizi Instituti i Universitetit Zhejiang me Universitetin Zhejiang Research. Bashkëpunimi gjerësisht me universitete të famshme të tilla si Universiteti Tsinghua dhe Universiteti Shanghai Jiaotong, Xizi ka krijuar R & D qendër, prodhimin dhe prodhimin qendrën e saj, tre platformën e qendrës së inspektimit të cilësisë në rrjedhën e ndjekur specializimin e produkteve, modernizimin e prodhimit dhe zgjerimin e ndërmarrjes. Respektimi i konceptit të "Përparimet me herë, risi të vazhdueshme", kompania është gjithmonë duke mbajtur konkurrencën e fortë.

Kompania ka vërtetuar tashmë nga ISO9001 Sistemit të Menaxhimit të Cilësisë, ISO14001 sistemit të menaxhimit mjedisor, OHSAS18001 profesion Shëndeti dhe Sistemin e Menaxhimit të Sigurisë dhe certifikimin e pranimit të tregut të nivelit më të lartë në botë, të tilla si certifikimit CE për pranimin e tregut të BE-së produktit kryesor, certifikimit CSA për Veriun america hyrja e tregut, etj kompania posedon licencën e prodhimit të nivelit të lartë në industrinë vendase dhe nivelit një leje instalimi, transformimi dhe mirëmbajtjen.

 

577730c15b4a0

 

Rrjetin e marketingut e kompanisë formon një model strategjik të "One seli, pesë rajone të mëdha", me produkte të shtrihet mbi të gjitha pjesët e vendit. Xizi ka ngritur 34 filiale dhe 28 agjenci në qytete të ndryshme qendrore, të tilla si Hangzhou, Jinan, Changsha, Xiamen, Chengdu, Chongqing, Tianjin, Xi'an, Hefei dhe Nanjing, etj, të kryer për të siguruar "one-stop" shërbim të plotë për klientët. pajisjet ashensor eksportohen në 70 vende dhe zona duke përfshirë Evropë, Lindjen e Mesme, Azinë Juglindore dhe Australi, etj në ndërkohë, kompania ka krijuar agjenci të ndryshme të veçantë dhe partnerët e bashkëpunimit strategjik afatgjatë dhe formoi një mirë-krijuar shitjes huaj dhe shërbimit të sistemit.

"Sinqerisht shërbimit për çdo ashensor, të ofrojë produkte të sigurta dhe të qëndrueshme për konsumatorët" është filozofia e biznesit të Xizi. Kompania këmbëngul frymën e ndërmarrjeve të ndjekje të vazhdueshme të sigurisë, efikasitetit, kursimit të energjisë dhe komoditetin e produkteve, në mënyrë që të sigurojë teknologji e klasit botëror, produktit dhe shërbimit të klientëve.

Copyright © 2017 Xizi Ashensor

WhatsApp Online Chat!