historia Development - Xizi Elevator Co., Ltd
Panoramic Ashensor, Ashensor Cargo, Commercial shkallë lëvizëse, Moving vendkalim, krevat Elevator- Xizi
Gjuhe
RRETH Xizi

Xizi mbart përpara kuintesencë e zhvillimit ashensor konceptit të njëqind vjet, trashëgon përvojat dhe teknologjitë e industrisë ashensor prej mbi 30 vjet, shkopinj për risi të qëndrueshme dhe gjithmonë mban një qëndrim të dedikuar, të specializuar dhe concentrative për zhvillimin e biznesit.

Gjatë viteve, çdo herë e shtrëngim duarsh sinqertë me konsumatorin, çdo herë e bashkëpunim të ngushtë me konsumatorin .... janë të gjithë dëshmia e parë Xizi së. Është pikërisht për shkak buzëqeshje e vërtetë të çdo kohe, Xizi ka realizuar shpejt objektivin e shkelën në skenën ndërkombëtare nga tregun e brendshëm.

Mbledhja e talenteve të lartë në operimin e ndërmarrjeve dhe menaxhimin, para-normë integruar talenteve profesionale marketingut, hulumtim produkt dhe talentet e zhvillimit, si dhe të teknologjisë me përvojë dhe të ndërtimit të fuqishme talentet, ekipi Xizi është i bindur për të sjellë buzëqeshje të besueshëm për të gjithë botën.

Në vitin 2016, nisur me sukses produkte të ndryshme të reja, duke përfshirë llojin disk motor ultra-hollë dhe Victor MRL (T) ashensor me dhomë makinë, XEC-6000 kontroll-makinë integruar shkallë lëvizëse të sigurt.

Në vitin 2015, Xizi Industrial Park shkëlqeu në industrinë e, i dha titullin e lartë-100 ndërmarrje në Provinca Zhejiang.

Në vitin 1997, Xizi Otis Ashensor Co, Ltd, u themelua zyrtarisht.

Në vitin 1996, "Xizi" kërceu në nr 1 markë kombëtare në tregun e brendshëm.

Në vitin 1993, Xizi eksportuar atë ashensor e parë në Vietnam.

Në vitin 1981, Xizi Ashensor u themelua zyrtarisht.

 

product002

Copyright © 2017 Xizi Ashensor

WhatsApp Online Chat!