Kultura Enterprise - Xizi Elevator Co., Ltd
Panoramic Ashensor, Ashensor Cargo, Commercial shkallë lëvizëse, Moving vendkalim, krevat Elevator- Xizi
Gjuhe
RRETH Xizi

Koncepti biznesit
Bashkëpunimi tejkalon konkurrencën

 

Vlera Core
Cooperation: cooperate with true heart, share with others, equal and mutual benefiting, common growth.
Open: keep an open mind, be compatible, aware of diversified cultures, respect each other, learn and communicate.

Përgjegjësia: ndershëm dhe të besueshëm, besnik dhe etika profesionale e mira, rregullat respekt dhe trim për të marrë përgjegjësi.

Innovation: etur për risi, të përqafuar ndryshimet, të përpiqet për progres, të pasionuar, të punojë shumë për të realizuar vlerën personale.

Lean: efikase dhe praktike, të shpejtë për t'u përgjigjur, i orientuar performanca, vazhdimisht të bëjë përmirësimin e procesit dhe detaje, të ndjekë përsosmëri.

 

Zhvillimi vizioni
Akti si praktikon përqendrohet në punën në fusha ashensor dhe përpjekje për të kapur ëndrrat teknologjike.

Kushtojnë për të siguruar zgjidhje më të shquar të transportit për ndërtesat.

Bëhet më i respektuar gjithnjë qëndrojnë ndërmarrje në industrinë.

Ne do të angazhohemi që të bëhet partneri juaj më i besueshëm.

Të bëhet markë më konkurruese në industri.

 

Katër footstones
"Siguria" është një kriter qendra pandryshueshëm në industrinë ashensor. Si ndërmarrje e re brez kryesor i industrisë, Xizi është gjithmonë e zbatuar këtë kriter. Të jetë përgjegjës për sigurinë e cilësisë, të jetë përgjegjës për sigurinë e jetës dhe të jetë përgjegjës për sigurinë e mjedisit. Kompania propozon integritetit, transparencës, drejtësisë dhe besimin, trajtimin punonjësit, klientët dhe partnerët me nivel kulminacionin e moralit komerciale. Ne jemi të angazhuar për të ndërtuar Xizi si një familje harmonike zgjeruar. Ne besojmë se do të ketë një rrugë të çon në arritje të shquar në dritën e ndjekje tonë të vazhdueshme të produkteve, shërbimeve, menaxhimin dhe efikasitetit.

Siguria - baza e zhvillimit

Shërbimit - burimi i arritjeve

Quality - rrënja e kontributit

Morali - themeli i biznesit

Kjo është pasuria e vlefshme për Xizi të zgjasë për më shumë se njëqind vjet, edhe një burim pandryshueshme shpirtërore për mbajtjen e duke lëvizur nga suksesi të madhështisë.

 

Strategjia e rritjes
Gjatë viteve, Xizi formuar modelet e zhvillimit të karakteristika të dallueshme, me mendimin njerëzor si boshtin kryesor, respektimi i kriterit të klientit-kërkesë të orientuar. Varësisht nga risitë në kërkimore të teknologjisë dhe zhvillimit, si dhe përmirësimin e mekanizmit të menaxhimit, Xizi fund arkivuar më të madhe ëndrrën "International Xizi, Xizi gjatë të qëndrueshme".

Copyright © 2017 Xizi Ashensor

WhatsApp Online Chat!