Panoramic Ashensor, Ashensor Cargo, Commercial shkallë lëvizëse, Moving vendkalim, krevat Elevator- Xizi
Gjuhe
西子产品PRODUKT

Panoramic ashensor dhomë makine pak UN-VICTOR MRL (G)

Përshkrim i shkurtër:

Integrimi i përsosur mes ashensor pasagjerëve dhe ashensor panoramik ka përfunduar goditje e fundit të ndërtesave moderne, që përfaqëson bashkimin e përsosur e inteligjencës artificiale. Në hapësirën luhatje lart e poshtë, ne mund të gëzojnë foto arkitektonike, ndjenja e rehati dhe kënaqësi solli nga objektet moderne. Ajo mund të aplikohen gjerësisht në lloje të ndryshme të vende publike, të tilla si tregu super, stacioni, aeroport, qendër tregtare, qendra rekreative dhe sallë ekspozitë etj configur kryesore ...


Detail Product

Integrimi i përsosur mes ashensor pasagjerëve dhe ashensor panoramik ka përfunduar goditje e fundit të ndërtesave moderne, që përfaqëson bashkimin e përsosur e inteligjencës artificiale. Në hapësirën luhatje lart e poshtë, ne mund të gëzojnë foto arkitektonike, ndjenja e rehati dhe kënaqësi solli nga objektet moderne. Ajo mund të aplikohen gjerësisht në lloje të ndryshme të vende publike, të tilla si tregu super, stacioni, aeroport, qendër tregtare, qendra rekreative dhe sallë ekspozitë, etj

Konfigurimi kryesore:

Kapaciteti: 800-1000KG

Speed: 1.0-1.75m / s

Machine: VITO

Kontrollues: U-CON

operator Door: jarless-con

COP: U-CF1200

Mbrojtja Door: perde të lehta


  • Previous:
  • Next:

  • Dërgo mesazhin tuaj për ne:

    Enquiry TANI

    Copyright © 2017 Xizi Ashensor

    WhatsApp Online Chat!